Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogszabályzótól meddig nem...

A fogszabályzótól meddig nem tudok enni és beszélni?

Figyelt kérdés
Az a problémám ,hogy kedden (három napja) tettek fel nekem az alsó és felső fogsoromra állandó fogszabályzót és az alsó fogszabályzónak belül is van része egy drót amitől nem tudok beszélni, szilárd kaját pedig nem tudok enni egyáltalán. Ez elmúlik vagy ez végig így lesz amíg a fogszabályzó fent lesz ?

2014. márc. 28. 09:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha a drót szúr, akkor vaxot tegyél rá, ha az orvos nem adott, akkor DM-ben lehet venni. Pár nap kell, hogy megszokd, addig puha vagy pépes ételeket egyél.
2014. márc. 28. 09:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát kaptam ilyen viaszt tettem is rá ,de egy idő után lejön,mert belül a nyelvemet irritálja oldalról meg a nyelvem elején,ha iszok vmit akkor is iszonyatosan irritálja a nyelvem csak attól félek ,hogy a beszéd nem javul..Mikor próbálok beszélni a szemem is bekönnyezik annyira rossz még most is ...remélem ez változik s nem marad így végig
2014. márc. 28. 09:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát csak olyan kajákat eszek amiket nem kell rágni, turmixolom a kajákat úgy bírok csak enni.
2014. márc. 28. 09:37
 4/9 anonim ***** válasza:
kb 1-2hétig csak joghurtot és ilyen puha dolgokat ettem, nekem a beszéddel nem volt problémám!
2014. márc. 28. 09:51
 5/9 A kérdező kommentje:

Akkor te jól jártál!

A kajával semmi gond nem lenne csak a beszéd..főleg ,hogy olyan a munkám ,hogy beszélni kell így nagyon rossz..

2014. márc. 28. 10:01
 6/9 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Ha nem múlik ez az állapot, vissza kell menni soron kívül, mert az nem normális, ha valaki nem tud beszélni.

2014. márc. 28. 12:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát én is így gondolom....még 1-2 napot várok ,ha nem javul visszamegyek.
2014. márc. 28. 12:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Én már első nap rendesen ettem, semmi különbség nem volt. A számat kikezdte, de viasszal megoldottam, ha lejött újra raktam. Beszéddel nem volt gond, nem is fájt, pedig harapásemelőt is kaptam.
2014. márc. 28. 23:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekem még most se sokkal jobb:/ Belül a gyűrűnél csikarja a drót a nyelvemet teszek rá folyamatosan viaszt is ,de azért remélem nem lesz így 2 évig ,hogy folyamatosan viaszt kell betenni..
2014. márc. 30. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!