Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bolcsessegfog-mutet mennyire...

Bolcsessegfog-mutet mennyire faj kozben es utana?

Figyelt kérdés
Allitolag egy hetig elviselhetetlenul faj.. Igaz ez? Irjatok tapasztalatokat akinek van! Kerlek, ettol fugg hogy lesz e fogszabim vagy nem
2014. márc. 18. 23:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem torlódott a fogsorom, nem volt hely a bölcsességfognak, azért húzták ki.

Fogalmam sincs, milyen érzés lett volna a következménye annak, ha bent hagyják, de mivel minimális gondom van azóta a fogak helyével, elhiszem a fogorvosnak, hogy egy összevissza torlódott alsó fogsor kellemetlenebb volna.

2014. márc. 23. 20:11
 12/14 A kérdező kommentje:
Es neked akkor mar ki volt bujva a fpg vagy muteni kellett? Nekem is torlodva van alul felul, alul nem latszik csak ha alaposan megnezik de erzem hogy nyomjak egymast..de felul eleg latvanyos.. Capafognak hívom
2014. márc. 23. 20:30
 13/14 anonim ***** válasza:

"Es neked akkor mar ki volt bujva a fpg vagy muteni kellett?"

Nem volt kibújva, csak éppen látszott már, így szájsebészeti műtét kellett, és eléggé szenvedett is az orvos, mire kihúzta. De mondom mégegyszer: nem fáj a műtét, legfeljebb a testtartás kellemetlen, meg elhúzódik időben. Az első éjjel nem sokat fogsz aludni, még fájdalomcsillapítóval sem, utána már napközben nemigen fáj, de beszélni és enni csak óvatosan szabad, főleg eleinte.

2014. márc. 23. 20:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Ertem,koszonom a valaszod:)
2014. márc. 25. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!