Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Folyamatosan büdös a szám,...

Folyamatosan büdös a szám, néha ilyen galacsinok esnek le a számba és az olyan kellemetlen szagú. Mitől van ez?

Figyelt kérdés

A fogaim szépek, ápoltak, rendszeresen mosok fogat naponta többször is, fogmosás után 3 perc és már kész...

Rágózom éjjel nappal, de a fogzománcom eléggé érzékenyíti no meg ismerőseimnek is furcsa hogy miért rágózok mindig

2009. dec. 14. 20:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
mostanság nekem is többször büdös.. :S de én mostanság rendszertelenebben étkezem, a fogaimmal nekem sincs baj ugyan, de szerintem a gyomrunk okozhatja...de sajna én se tudok erre jobb tippet mint a rágó, és a gyakori fogmosás
2009. dec. 14. 20:18
 2/17 anonim válasza:
nekem parszor volt ilyen gondom,nekem a galacsinok gennyet jelentettek amit a mandulam termelt, az orvos velemenye szerint ez vmilyen gyulladast jelent a szervezetben.
2009. dec. 14. 20:20
 3/17 A kérdező kommentje:
Édesanyám szerint el kéne menni fogorvoshoz, de nem akarok mert anyira kellemetlen és jól ismerjük az orvosainkat, nem a megértés az első szempont amit figyelembe vesznek egy vizsgálatnál.
2009. dec. 14. 20:21
 4/17 anonim ***** válasza:
Pedig a fogaiddal lehet probléma,ha büdi a szád...!Vagy lehet emésztési problémáktól is!
2009. dec. 14. 20:24
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem a fogaimmal, ez valami gyomor probléma. Van egy tipikus szaga ezeknek a galacsinoknak. Olyan sz*r szaga van Xd Éreztem már másoknál is de nekem fojamatosan.
2009. dec. 14. 20:27
 6/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a gyomorszáj záródásával lehet gond. Menj el orvoshoz, hogy kiderítsék!
2009. dec. 14. 20:28
 7/17 anonim ***** válasza:

Ez velem is elő szokott fordulni, de csak időnként nem minden nap. És a galacsinok fehérek? Nekem azok. Én is azt mondom, hogy ezek a manduládból jönnek, vagy valami közük van hozzá.

Meg van a manduláid???

2009. dec. 14. 20:29
 8/17 A kérdező kommentje:
Hát nem teljesen fehérek, inkább barnásabbak. Az ormandulám már nincs, de a torok még megvan.
2009. dec. 14. 20:30
 9/17 anonim válasza:
Sok ehez hasonló problémás emberrel beszéltem,és mindenki szerint a gyomorszáj rossz záródása okozza azt az igen iritáló szagot.
2009. dec. 14. 20:36
 10/17 A kérdező kommentje:

Értem, hát muszály lesz vele elmennem orvoshoz...

Nagyon rám jár a rúd mostanában....

Először üvegtesti homály, aztán heresérv, most meg ez...

Jól kib*szott velem valaki ott fent! (Nem vagyok hívő)

Na de majd egyszer ezekről írok egy külön könyvet :)

És milyen szakterület foglalkozik az efféle problémákkal?

2009. dec. 14. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!