Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Letört bölcsesség foggal...

Letört bölcsesség foggal szájsebészetre kell menni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nem nőtt ki teljesen a jobb alsó bölcsességfogam,ráadásúl letört.....szerintem gyulladt is,a mellette lévőm pedig oldalt ketté repedt,lehet a bölcsességfogtól?! Iszonyatosan félek a fogorvostól,pedig egy szülésen túl vagyok :D ahhoz képest szunyogcsípés lehet csak,de ez van....már egy jó ideje halogatom.....sebészeten mit csinálnak? Fáj?
2014. márc. 11. 21:21
 1/5 A kérdező kommentje:
*bölcsességfoggal
2014. márc. 11. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én is tartok a fogorvostól, nem is tudom mikor voltam utoljára, pedig én 3 szülésen vagyok túl :))

Igen szerintem szájsebészet. Adnak érzéstelenítőt, akkor nem fog fájni de utána igen.

2014. márc. 11. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem fáj a szájsebészeti beavatkozás semmivel jobban,mint egy fogászati. Inkább ne halogasd,én csúnyán megjártam vele,egy fertőzés felterjedt a felső állkapocscsontomra,és le kellett egy darabot fűrészelni belőle. Most már egy pici lyuk miatt is elmennék dokihoz.
2014. márc. 11. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Szájsebészetre beutaló kell, előbb fogorvoshoz menj.
2014. márc. 12. 07:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek! :-) nem voltak rossz fogaim, de ez a bölcsességfog tönkre tette a mellette lévőt is :( én voltam a hülye hogy halogatom! De erőt veszek magamon, holnap elmgyek!
2014. márc. 12. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!