Mit jelent az, ha fogszabályzás előtt 5 hónapig tágítót fognak betenni? Mi az?
Nekemis lesz..:(
Aztmondták h pár hónap..és a két metsző között kb. 1 cm-es rés lesz 1 ideig. Nekem vmi delaire maszk is lesz..
Nekem ma rakják fel. :)
Már nagyon izgulok. Pár napja kis gumigyűrűk vannak a fogaim között, hogy ráférjen.
Az amúgy fájt, de csak tegnap előtt (tegnap előtt előtt előtt rakták fel) :) Aznap nem is tudtam rágni, de kibírtam, viszont most nagyon izgulok emiatt. :S
Előző vagyok. Nem is akkor rakták fel, akkor csak lenyomatott vettek. :D
Végül is tegnap került fel. És nekem szörnyen fáj. Tegnap még nem fájt egyáltalán, de ma hajnali 3-kor felébredtem az erős fájdalomra, és be is kellett vennem egy fájdalomcsillapítót. Az enyhítette, de azóta vettem be még egyet. Végül is ki lehet bírni, de rágni nem tudok vele. :D Egész nap csak pudingot és levest ettem. Meg nekem nagy rés van tágító és a szájpadlásom között, így folyton beleragad a kaja. Bemártott kenyeret akartam majszolni, de nem ment, mert mind a szájpadlásomra ragadt. :D Nem tudom mi lesz így... De csak kibírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!