Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit jelent az, ha fogszabályzá...

Mit jelent az, ha fogszabályzás előtt 5 hónapig tágítót fognak betenni? Mi az?

Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 14:16
1 2
 11/14 anonim válasza:

Nekemis lesz..:(

Aztmondták h pár hónap..és a két metsző között kb. 1 cm-es rés lesz 1 ideig. Nekem vmi delaire maszk is lesz..

2010. máj. 5. 12:22
 12/14 A kérdező kommentje:
na nekem felrakták...egyáltalán nem fájt,nem is zavar,csak az evés szokatlan vele:S
2010. máj. 13. 16:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem ma rakják fel. :)

Már nagyon izgulok. Pár napja kis gumigyűrűk vannak a fogaim között, hogy ráférjen.

Az amúgy fájt, de csak tegnap előtt (tegnap előtt előtt előtt rakták fel) :) Aznap nem is tudtam rágni, de kibírtam, viszont most nagyon izgulok emiatt. :S

2012. nov. 16. 14:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Nem is akkor rakták fel, akkor csak lenyomatott vettek. :D

Végül is tegnap került fel. És nekem szörnyen fáj. Tegnap még nem fájt egyáltalán, de ma hajnali 3-kor felébredtem az erős fájdalomra, és be is kellett vennem egy fájdalomcsillapítót. Az enyhítette, de azóta vettem be még egyet. Végül is ki lehet bírni, de rágni nem tudok vele. :D Egész nap csak pudingot és levest ettem. Meg nekem nagy rés van tágító és a szájpadlásom között, így folyton beleragad a kaja. Bemártott kenyeret akartam majszolni, de nem ment, mert mind a szájpadlásomra ragadt. :D Nem tudom mi lesz így... De csak kibírom.

2012. dec. 1. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!