Mit jelent az, ha fogszabályzás előtt 5 hónapig tágítót fognak betenni? Mi az?
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 14:16
1/14 anonim válasza:
Lehet az éjszakai fogszabályzóra gondolnak, ami kivehetős, nekem tágítóm, már csak akkor volt, amikor felrakták az állandót.
2/14 A kérdező kommentje:
nem,most voltam először,és aztmondta hogy 5 hónapig felraknak tágító készüléket...szerinted ez lenne az éjszakai?remélem:S:D
2009. dec. 14. 14:26
3/14 A kérdező kommentje:
Valaki segítsen:S
2009. dec. 14. 15:23
4/14 anonim válasza:
Van prutálisabb kinézetű és kevésbé brutális, íme a brutálisabb:
Először nem lesz túl kényelmes, de viszonylag könnyen megszokható. Szűk a fogíved, és ezzel tudják tágítani.
Nagyjából úgy kell elképzelni, hogy most a fogsorod egy U betű, és ha a két szárát kitolnánk, akkor ilyen szélesebb U betűt kapnánk. Így el fognak férni a fogaid, és az íved formája is szebb lesz.
Bocsi, nem tudom érthetőbben elmagyarázni. :)
5/14 A kérdező kommentje:
úúú ez elég durván néz ki:(
és az enyhén brutál az hogy néz ki?ezek után félek felrakatni:S de kéne a fogszabályzó:S
2009. dec. 14. 21:37
6/14 anonim válasza:
Első vagyok: Nekem ilyen volt, csak az állandó fogszabályzóval együtt volt fenn.
7/14 anonim válasza:
Nekem is azért kellett,mert keskeny volt az U-m :D De azt már leszedték és csak a fogszabályozó van fenn :)
8/14 A kérdező kommentje:
de ez fáj?vagy látszik nagyon?mert nekem először felrakják 5 hónapra,és csak utána a fogszabit
2009. dec. 15. 21:12
9/14 anonim válasza:
A lányomnak is volt.
No para!!!
nem fáj nem kényelmetlen legfeljebb szokatlan az elején.
De megéri a "szenvedés" mert a lányomnak is most már csak éjszakait kell hordani de gyönyörű a fogsora!! :-)
10/14 anonim válasza:
Nekem is lesz, bár elég félelmetesnek látszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!