12 ínybe tört és több lyukas fogra mennyit kell költeni hogy rendben legyen?
Figyelt kérdés
Húzással, pótlással, mindennel együtt?
20/L
2014. márc. 4. 11:34
1/7 anonim válasza:
A húzás és tömés tb-re megy, az nem kerül semmibe.
Én tegnap beszéltem meg a dokimmal a pótlásokat, darabja 19000, ami jó árnak számít. Nekem ilyen sok nincs szerencsére. Szóval menj el egy rendelésre, és kérdezd meg hány fogat tudnak megmenteni, hány foggal kell számolnod, és nézd meg az árlistát a pótlásra.
2/7 anonim válasza:
Magándokinál drága olyan 500e biztos lenne, sztk-s lehet hogy olcsó meg fizeti a TB de olyan is.
21F
3/7 anonim válasza:
Attól függ,hogy sztk alapon mész, vagy magánba! Nálunk nincs sztk ,hanem van egy magánfogorvos aki az alapkezeléseket ingyen végzi, de a többit kedvezményesen (aki hozzá tartozik). Tehát sztk alapon ingyen lenne, de egy magánnál, ahova eddig jártam, egy fog tömése 6-9000ft,
4/7 anonim válasza:
Magándokinál 1M Ft körül jobb esetben SZTK is minimum6-700 eFt.
5/7 anonim válasza:
Nem lehet megmondani, van 12 fogad, aminek mennie kell, ebből lesz, ami helyett beültetés kell, de biztos lesz, ahol pl híddal is meg tudják oldani. Sztkban is lesz ez minimum 150-200 ezer, ha magán orvoshoz mész akkor minimum 800-900.
6/7 anonim válasza:
Látatlanban nincs az az ember, aki megmondja neked. Lehet, hogy híddal megoldható, lehet hogy beültetes kell, lehet hogy protézis az egyetlen megoldás. Orvos, fogtechnikus es alapanyag fuggo is. Menj el orvoshoz -akar tobbhoz is- es kérj árajánlatot.
7/7 anonim válasza:
Én 30 éves vagyok felül 3 eredeti fogam van azokon is porcelàn héj van a többi müfog! 1.800.000 ft volt mindennel együtt de bàtran merek vele mosolyogni! Eszem almàt diót hamburget bàrmit! Senki nem tudja rólam hogy nem igaziak, söt sokszor meg is dicsérik milyen szépek a fogaim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!