Milyen ez a fogfájás? Olvassátok tovább, légyszi.
Igaza van az elsőnek, menj el vele orvoshoz.
Addig vegyél be Cataflamot.
Az elso vagyok ujra :)Probalj meg 400 mg -os ibuprofent beszerezni, ( félo, azt csak recepter adnak), az elég jo erre a fogfajasra. Ha a fogad kopogtatasra vegy melegre érzékeny lesz, nagyon gyorsan rohanj az orvoshoz, mert akkor bezony szépen begyulladt mar a gyokércsucsnal is ( olyankor szokott mar " feldagadni" az arc )
Addig pedig ne egyél azon az oldalon,nagyon kicsi falatokkal egyél, és ha mar gyogyszertarban jarsz - és van olyan érzésem, ott fogsz :)- kérdezd meg nem kaphato-e " szegfuszeg olaj" , az tuti hatasos, egy kb negyedoraig, de ha faj a fogad, az a negyedora is sokat segit :)
Hidd el, atérzem a helyzeted, egy, (hamarosan) ezzel foglalkozom, ketto, én a mult héten jartam meg ugyanigy a poklok poklat, ugyanilyen fogfajassal...A neheze még hatravan neked, ha nem lépsz gyorsan:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!