Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Egyre jobban vérzik a fogínyem...

Egyre jobban vérzik a fogínyem, hiába próbálom megszűntetni? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég hagytam abba az Elmex szájvíz használatát, most pedig Meridolt használok, ami régebben csodákat tett velem, most azonban ez sem akar beválni valamiért.

Mit ajánlanátok ami biztosabb megoldást jelenthet?

2014. febr. 23. 17:34
 1/2 anonim ***** válasza:

az okot kell kideríteni.

nekem évek óta vérzett, minden fogmosásnál, nem szerettem, mert egyrészt vérszegény vagyok, másrészt minden fogmosásnál háningerem volt, ezért nem is tartott sokáig a fogmosás.

valószínüleg a rövid fogmosások miatt alakult ki jelentős fogkövem, amitől meg vérzett az ínyem, ördögi kör.

nem gondoltam volna, hogy ettől van, de múlt héten leszedettem a fogkövet fogorvossal, a nagyját géppel, utána kézi eszközzel. nem volt kellemes, de furcsa mód azóta semmi vér.

és ne mondd egyből, hogy nincs fogköved, mert az emberek nagy részének van, csak nem nézi meg alaposan, vagy nem akar tudomást venni róla.

2014. febr. 23. 17:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Biztosabb megoldás egy parodontologus szakorvos.
2014. febr. 27. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!