Ínymosoly. Volt valakinek ilyen? Csak műtéttel lehet megszüntetni?
Szerintem szép,ha rendben vannak a fogaid!Nekem tetszik ha egy nőnek nevetés közben látható a fogínye!Sexy!
nekem van. utàlom megkeseriti az életem. annyira latszik mintba képen amit linkeltek,de!!!! nekem egy gyerekkori baleset miatt ferde. a szemfogaimnalbmég ok de a metszök lejjebb vannak.nem egyenes.és ezen semmi sem segit .csak ha kihuzatom a metszöket és hidat csinaltatok. kiskoromban olyan szerencsétlenul estem hogy kitörtek a tejfogaim és sérult valami azbmaradando fogaimnal. fogszabàjzo sem segit ezen.föleg hogy mar 28 vagyok és az egyiken korona van. utalom hogy a kislànyommal nincs egy felhötlen neetös képem csak az a mümosoly. mint akinek muszaly jol érezni magàt.
Ha ilyen lenne mint a képen örülnék...legalàbb egyenes. na de ezek ellenére férjhezmentem gyerekünk van. probalok erre gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!