Tényleg igaz az hogy a fogkrém eltünteti a pattanásokat?
Figyelt kérdés
Több helyen is olvastam és azt mondták hogy ez tényleg hatásos ti tapasztaltátok már? BUNKOK KIMÉLJENEK!2009. dec. 10. 23:45
1/7 anonim válasza:
A pattanásra nem jó, de a herpeszre például hatásos! (A benne levő menthol miatt.)
Gyógyszertárban vásárolható "cinkes rázókeverék" viszont nagyon hatásos a pattanásokra!!!
(Este kis vattás pálcikával kenegesd be a pattanásaidat, reggel Tini-Tonic-kal töröld át a bőröd.)
2/7 A kérdező kommentje:
Ohh oké:D hát most éjszakára bekentem magam vele, de hát nem tom hatni fog-e remélem igen:) de majd megirom a választ hogy több olvasónak is segithessek.
2009. dec. 10. 23:54
3/7 anonim válasza:
Tényleg jó a fogkrém is a pattanásokra. Esetleg próbáld még ki azt, hogy szárított kamillavirágokat megfőzöl egy kis vízben, és nedvesen minden pattanásra teszel egyet éjszakára, ragtapasszal rögzítve. Reggelre szépen felpuhulnak, és összehúzódnak, sok el is tűnik teljesen. Remélem, nem voltam bunkó. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem köszi a válaszokat:D
2009. dec. 11. 09:53
5/7 anonim válasza:
Ha raksz a pattanásra leszárítja,én is csináltam már de amikor a múltkor nem találtam a pattanás leszárító krémemet gondoltam h majd használok helyette fogkrémet mert már használtam és nem lett tőle bajom de mire lemostam tiszta piros lett és még mindig látszódnak a sebek:S azóta nem rakok az arcomra fogkrémet nehogy ez legyen...
6/7 anonim válasza:
előző vok,elfelejtettem írni h nem mind okoz gyulladást mint nekem de azóta nem kísérletezem.
7/7 anonim válasza:
a hugom sem bírja a fogkrémet, tiszta piros lesz tőle, de nekem meg pl semmi bajom:)
végzetes baja senkinek nem lehet, hugom is túlélte, szóval kísérletezni kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!