A nyelven található fehér lerakódást ellehet távolítani?
Figyelt kérdés
Mindég is volt olyan, de most már sok van és zavar....lelehet valamivel szedni vagy kaparni???2014. febr. 11. 13:23
1/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi okozza, orvossal meg kellene nézetni. Gombás fertőzés is lehet simán. Ebben az esetben csak rosszabbodni fog. Ha nem fertőzés okozza, akkor bizonyos fogkefék nyelvkaparó részével tudsz dolgozni rajta.
2/5 anonim válasza:
Fogkefével óvatosan letudod kaparni, mondjuk nekem utána vérzik a nyelvem. Ott van még a szájvíz(Listerin) az alkohol jótékony hatású ilyen szempontból. Sokáig fennmaradó lepedék esetén fogászati ellenőrzést javasolnék elsősorban, mert szuvas fogak okozzák főként. Ha ott nem találnak semmi, akkor háziorvossal megnézetni aki kivizsgál és gombaölő/baktériumölő nyelven alkalmazandó zselét, vagy kapszulát ír fel.
3/5 anonim válasza:
Én a fogkefével a nyelvemet is meg szoktam néha mosni, mert nekem is van néha ilyenem, csak vigyázz mert hányingered lehet, ha a belső részét kezded mosni:D
4/5 anonim válasza:
3. Nem hányingered lesz csak szimplán öklendezel :D
5/5 A kérdező kommentje:
nekem is verzett mikor fogkefével mostam meg.... hát megpróbáljuk, koszonom :)
2014. febr. 12. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!