14 éves lányomnak ki kellene húzni 2 fogát, de nem engedi, hisztizik, vissza se tudom vinni az orvoshoz, mit csináljunk?
Fogalmunk sem volt róla, hogy ilyen rosszak a fogai, jártak az iskolával szűròvizsgálatra, de nekűnk mindig azt mondta, hogy minden rendben van. :(
A védònő szólt haza az iskolából, hogy 1 hete fàjdalomcsillapítóért mászkál a lányom, megnézték a fogait, és nem túl rózsás a helyzet. Pénteken elvittük a fogorvoshoz, aki azt mondta, hogy kettőt nem lehet megmenteni, mert hatalmas gyulladás látszik a röntgenen.
Tegnap mentünk volna kihúzatni az egyiket, de az autóba sem volt hajlandó beűlni a lànyom. Mit tegyünk?
Van erre két megoldás.
1. Otthon próbáljátok ki a vízpumpa fogót,vagy a Svédfogót.
2. A nagy derékszíjakkal összekötöd a lábát és a kezét szorosan a derekához hogy ne tudja kihuzni,berakod a kocsiba bezárod az ajtókat és irány a fogorvos. :D
Sziasztok!
Köszönöm a sok választ, a város legjobbnak mondott fogorvosához vittük el, aki egyébként pedig sógorom legjobb barátja, biztos mindent elkövetne, ha meg lehetne menteni a fogat.
Nem sikerült beszélnünk a lányommal, de ma reggel annyira fájt a foga, hogy sírva könyörgött, hogy vigyük orvoshoz.
Végül is ki lett húzva, nem viselte meg annyira, a doki darabokra vágta, úgy szedegette ki, nem tudta másképp megfogni. Végignéztem, mert fognom kellett a kezét, hát nem volt szép látvány, meg a többi foga sem szép látvány, nem tudom, hogy hogy juthattunk el idáig. :(
Határozott volt az orvos, és mondta, hogy akkor a jövő héten folytatjuk, nem volt nagyon választása a lányomnak, rámondta, hogy rendben. Nem tudom mi lesz, remélem vissza tudom vinni...
Most alszik, mert 2 napja nem aludt.
Én mindenképp szeretném neki pótoltatni és most már végigcsinálni ezt az egészet, remélem most végre benőtt a feje lágya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!