Hézagos a első két fogam, és anyukám nem akar fogszabályzásra vinni, mert?
mivel az egyik szemfogam, nincs teljesen lenőve (már 1-2 éve kihúztam, és kb egy éve kezdett el nőni), és azt mondja addig nem lesz fogszabályzóm, amíg nem nől le.
utálom az egészet. nincs önbizalmam a fogam miatt. undorító az egész. :/
a fogorvos, se fog így elküldeni fogszabályzásrA?
köszönöm a választ. :)
13 éves vagyok!
Nem hallottad azt a mondast, hogy akinek hezag van az elso ket foga kozott, az nagyon szerencses ember? Tobb hires embernek van ilyen foga.
Anyukad nem beszel hulyeseget, meg kell varni mig fogak teljesen lenonek, utana fogszabalyzas ha kell. ha nem kell fogszabalyzo a tobbi fogakra, a hezagot sokkal olcsobban, gyorsan be lehet "tomni", feltolteni, es nem kell evekig szabalyzo.
köszönöm a válaszokat. :)
10-06 20:23: tudom-tudom. de mondjuk 1-2 év múlva, eléggé fog zavarni, ha fiúkról van szó... (bár most erről szó nincs de azért mégis...)
A lanyomnak duplan nottek ki a szemfogai es emiatt mar jartunk orvoshoz 4 eve.
Most 18 evesen kapott fogszabalyzot, mivel eddig az orvos nem engedte! Tobb fogorvos is latta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!