Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hézagos a első két fogam, és...

Hézagos a első két fogam, és anyukám nem akar fogszabályzásra vinni, mert?

Figyelt kérdés

mivel az egyik szemfogam, nincs teljesen lenőve (már 1-2 éve kihúztam, és kb egy éve kezdett el nőni), és azt mondja addig nem lesz fogszabályzóm, amíg nem nől le.

utálom az egészet. nincs önbizalmam a fogam miatt. undorító az egész. :/

a fogorvos, se fog így elküldeni fogszabályzásrA?

2010. okt. 6. 17:21
 1/7 anonim válasza:
Megkaptad?Véletlenül ment privátba az üzi am emiatt nehogy depis legyél!
2010. okt. 6. 17:31
 2/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ. :)

13 éves vagyok!

2010. okt. 6. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát azért minden kis semmiségért nincs értelme fogszabit tetetni. Főleg ha nincs is ingyen, anyukádat megértem. Sokan szeretnék ha csak ennyi problémájuk lenne, mint neked. Ettől nem szabad, hogy önbizalomhiányban szenvedj.
2010. okt. 6. 20:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Amíg nem nőttek ki a fogaid, nem tesznek fel úgyse, mert ha kinű és elnyoja a fogsorod, akkor lehet elölről kezdeni. És valóban nem is két filléres dolog... Vársz két évet és megkérdezel egy fogorvost esetleg.
2010. okt. 7. 14:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem hallottad azt a mondast, hogy akinek hezag van az elso ket foga kozott, az nagyon szerencses ember? Tobb hires embernek van ilyen foga.

Anyukad nem beszel hulyeseget, meg kell varni mig fogak teljesen lenonek, utana fogszabalyzas ha kell. ha nem kell fogszabalyzo a tobbi fogakra, a hezagot sokkal olcsobban, gyorsan be lehet "tomni", feltolteni, es nem kell evekig szabalyzo.

2010. okt. 8. 14:45
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. :)

10-06 20:23: tudom-tudom. de mondjuk 1-2 év múlva, eléggé fog zavarni, ha fiúkról van szó... (bár most erről szó nincs de azért mégis...)

2010. okt. 13. 20:41
 7/7 anonim ***** válasza:

A lanyomnak duplan nottek ki a szemfogai es emiatt mar jartunk orvoshoz 4 eve.

Most 18 evesen kapott fogszabalyzot, mivel eddig az orvos nem engedte! Tobb fogorvos is latta!

2010. okt. 14. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!