Most jön a bölcsességfogam, normális, hogy azon az oldalon iszonyatosan fáj a fejem? Fölfelé sugárzik.
Figyelt kérdés
Kicsit mintha szédülnék is, de nincs lázam, nem köhögök vagy ilyesmi.
Hátul az utolsó rágó fogam mellett van egy duzzanat, kis pukli, ez vajon bölcsesség fog lesz?
Én úgy látom, ott alig van hely egy fog számára, persze lehet, hogy tévedek.
2009. dec. 8. 14:44
1/2 anonim válasza:
Nekem a fülem fájt nagyon. El is mentem a fülészetre és az orvos vette észre - miután a fülemmel mindent rendben talált -, hogy a bölcsességfogam akar kibújni. Átküldött a szájsebészetre, ahol egy röntgen után ki is vették, mert nem volt hely, ahová kibújjon, ezért fájt ilyen rettenetesen.
Elképzelhető, hogy neked is ezért fáj a fejed. Szerintem menj el a fogászatra és ők eldöntik, hogy van-e helye a fogadnak, vagy neked is ki kell venni.
2/2 anonim válasza:
Igen, nekem is van duzzanat, nő a bölcsességfogam, csak nekem a fülem fáj. Ki kellene vésetni, csak itt a karácsony és szeretnék egy jót enni, úgyhogy majd csak januárban megyek, addig meg fájdalomcsillapító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!