Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Láthatatlan fogszabályzó?

Láthatatlan fogszabályzó?

Figyelt kérdés
Valaki tudja hogy hol csinálnak ilyet és hogy milyen áron? Nekem Borsodban lenne a legjobb ha találnék ilyet. Előre is Köszönöm a válaszokat!

#fogak #fog #szájápolás #fogszabályzó láthatatlan fogszabályzó
2014. febr. 9. 14:30
 1/3 anonim válasza:
51%

Szia!

Konkrét helyet nem tudok, de gondolom, a lakóhelyeden is szép számmal vannak fogszabályozó-szakorvosok.

Igazából amiatt írtam, hogy az egyetlen érv mellette az esztétika. Ha láthatatlant szeretnél, és külső fogívre teszik, porcelánból vannak a kis kockák (brekett a hivatalos neve). Elég könnyen lepattannak, és a szabályozás is tovább tart, mint a fém esetében (bő fél évvel biztosan). Csak ezt sok fogorvos nem hangoztatja, mivel a porcelán drágább, ergo jobb üzlet.

Szerintem semmi kivetnivaló nincs a fém fogszabályzóban, sőt, divatos, sokféle színes ívrögzítő gumi közül lehet manapság választani.

Néha a belső fogívre is felteszik a fogszabályzót, de nem minden fogsornál van erre lehetőség.

Én nem választanám a láthatatlant, és ezt, mint fogászati asszisztens mondom. :)

2014. febr. 14. 23:00
 2/3 A kérdező kommentje:
A világ végén lakok egy olyan városban ami talán falunak mondható, itt tényleg minden második ember szakorvos ráadádsul 20 évesen egy évig nem fogok ocsmány drót foggal élni mert a párom, de kb. én is rosszul lennék saját magamtól. Köszi azért
2014. febr. 15. 12:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Igaz a válaszom nem konkrétan a kérdésre irányul, de megjegyzésként, vagy inkább jó tanácsként írom, hogy anno nekem is problémásnak tűnt a fém, egészen addig, amíg már túl nem lettem a 20-on. Utána egyátalán nem érdekelt milyen módszerrel teszik helyre a fogaim, csak csinálják. Sokáig húztam az időt, hogy "majd összejön a pénz", hát nem jött ki a láthatatlanra (amúgy ez a legdrágább), így a fémre gyűjtöttem, ami a legolcsóbb is. Nem bántam meg... ez nem olyan amit életed végéig kell hordanod, szóval ezt a pár hónapot túl lehet élni. Ha van lehetőséged, akkor csináltathatod a láthatatlant, de ha csak arra vársz, hogy kijöjjön rá a pénz, és ahogy "szép legyen ne vas", azzal csak az idő fog elmenni.

[link]

2014. márc. 24. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!