Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogasz ha rossz helyre szur?

Fogasz ha rossz helyre szur?

Figyelt kérdés
3 honapja voltam fogasznal. A hatul levo utolso fogam miatt erzestelenitett,de nagyon fajt,rossz helyre szurt,majd javitott gyorsan es bedta jo helyre. Akkor meg nem gyanakodtam,de masnap azonnal kijott a bal kezemen egy inhuvely jellegu fajdalom,amire elsonek huzodast,kesobb inhuvely gyulladast gyanitottam,de azota sem javult. Pihentettem,kenegettem. Szerintem ettol van,mast mar nem tudok kitalalni. Az ortopedhez kertem idopontot 1 honapra ra adtak,persze a telegon epp lefagyott nem jelzett es hiaba hivtam meg aznap csak ujabb honap utanra adtak madikat. Most meg van egy hetem,de mar kesz vagykk idegileg hogy nem javul srhigyan sem.

2014. febr. 4. 12:06
 1/5 anonim ***** válasza:
A kettőnek semmi köze egymáshoz.
2014. febr. 4. 12:34
 2/5 anonim ***** válasza:

"rossz helyre szurt,majd javitott gyorsan es bedta jo helyre"

EZT mire alapozod? Mármint hogy elöször rossz helyre adta? Ugyanis a legtöb esetben több helyre osztja el a fájdalomcsillapítót az orvos.

Olyan nincs, hogy "javított", ez nem totózás!!!

A fogadnak- szádnak meg semmi, de semmi köze sem lehet a kezedhez, az ínhüvelygyulladást helyi megeröltetés okozza, esetleg nagyon ritka esetben lehetne egy, az abba területbe adott injekció az oka (habár egy gyakorlatilaa lehetetlen), de a túlsó végeden történt érzéstelenítés semmiképpen!!!!!!

2014. febr. 4. 12:40
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, akkor meg mitől van? :(
2014. febr. 4. 13:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Valamivel megeröltetted a kezed, akár a gépezés közben az egérrel is lehetséges.

De miböl gondolod egyáltalán, hogy inhüvelygyulladás?

2014. febr. 4. 17:49
 5/5 A kérdező kommentje:
nem tudom mi lehet, csak olyan tünetei vannak. sajnos azóta sem javul, köv éten megyek ortopédhez remélem már tényleg mondanak valamit, mert nem bírom idegekkel, pláne hogy kondizok, és az izmaim lassan eltűnnek. meg persze ezen kívül is fontos lenne, hgy javuljak. ha mondd valamit írni fogk
2014. febr. 5. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!