Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ez lehetséges listerine...

Ez lehetséges listerine szájvíztől?

Figyelt kérdés
régóta ittvan a szekrényembe, egyik nap gondoltam öblögetek, és nagyon csípte a nyelvem. nem tudom, hogy lehetséges e hogy megégettem vele, az is lehet, hogy kajától, de most mintha egyre több olya égett flt lenne. fájni nem fáj csak zavar. olyan mint a térképnyelv. Régen naponta használtam, akkor is ilyen volt. Aztán elmúlt. Szóval lehetséges a szájvíztől?
2014. jan. 28. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:
36%

Igen, lehet!

A Listerine-t személy szerint az ellenségeimnek sem kívánom, szerintem egy rakás sz@r. Nem igaz, hogy naponta kell szétmaratnom holmi színes alkoholbűzös löttyel a pofám, hogy egészséges legyek. A Johnson&Johnson nyilván nem keveset fizetett azért, hogy ezt reklámozzák a fogorvosok. Mikor először kipróbáltam, azt hittem ez valami rossz vicc...

Biztosan jót tesz a nyálkahártyának ekkora mennyiségű alkohol...na ja.

2014. jan. 28. 10:37
 2/5 A kérdező kommentje:

szóval akkor ezek a foltok, amik nem fájnak de úgy néz ki tőle a nyelvem mintha térképnyelvem lenne, ez akkor el fog múlni ugye?!

köszönöm amúgy ment a zöld jel. többet én se használom az fix.:D

2014. jan. 28. 10:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztosan elmúlik, főleg ha eddig nem volt, és csak akkor jön elő mikor ezt használod. :-)
2014. jan. 28. 10:46
 4/5 anonim ***** válasza:
40%

Egyébként azt el tudom képzelni, hogy fogászati műtétek, beavatkozások után jó lehet ez a szájvíz, ideiglenesen amíg extrém fertőtlenítés kell, de naponta...fuh, háh, könyörgöm, kiszaladok a világból.

Az is érdekes, hogy eddig nem volt Listerine, most meg 60 félét lehet kapni, óriási reklámmal meg mindennel. Eddig nem voltak ennyire innovatívak vagy mi? Most jöttek rá, hogy ki kell égetni a képünket?

Áhh, többet ér a rendszeres fogászati ellenőrzés, amire a magyar lakosság 90%-a nem jár, szóval még ha használna is, halottnak a csók, de legalább jó sz@r. Még azt is elijesztik a fogászatokról aki jár, mikor ezt kínálgatják. :-DDD

2014. jan. 28. 10:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Nincs bajom a fogorvossal, fogszabályzóm van, és aktiválásra mentem fogorvoshoz, gondoltam nem árt egy kis plusz tisztítás :D

remélem elmúlik >< vagy napi 5x sikalom a nyelvem is fogkefével:D

2014. jan. 28. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!