Fogszabályzós óvónéni?
22 éves vagyok, januárban és februárban óvodában fogok dolgozni mint gyakornok (egyetemista vagyok). Szeretnék fogszabályozót minél előbb, viszont nem tudom, hogy hátráltatna-e a munkámban, esetleg a gyerekekkel való kapcsolatom bánná-e... (főleg ez utóbbi a lényeges)
Merjem bevállalni, vagy várjak vele?
Attól függ, mennyire látható lesz a fogszabályzód?
Az én gyerekeim, mikor óvodások voltak, eléggé viszolyogtak egy lánytól, akinek fém-fogszabályzó volt a szájában...
Igen, az lehetséges, hogy a gyerekekkel nem tudsz majd jó viszonyt kialakítani. :-[
Minek várnál vele? Később meg óvónéni lennél és ugyanúgy fogszabival kéne a gyerekek előtt megjelenned.
Szerintem amúgy nem lenne hátrány, hisz nekik is kb ebben a korban esnek ki az első fogaik, max példát mutatsz, hogy milyen szépen vigyázol a fogaidra.
Persze ne varj vele!
A gyerkocoknek meg ki lehet talalni valami jo kis storryt amin majd jot nevetnek.
Kicsit meseszeruen mondd el nekik ha kerdezik, miert, es hogyan, es majd milyen szep fogaid lesznek amikor helyre all.
Szerintem a gyerekeknel nem a fogszabalyzo fog donteni.
Hanem a szemelyiseged! Egy gyerek erzi, ki az aki jo, ki az aki nem.
Szia, fogszabályozós vagyok már egy ideje és van pár ismerős/rokon kisgyerek. Az a tapasztalatom, hogy szinte egyáltalán nem fogalalkoznak vele, nekem eddig egyedül az unokaöcsém tett rá megjegyzést, nyáron megkérdezte, hogy "miért van nyaklánc a fogadon?" Ekkor 4,5 éves volt, de már lassan 1 éve, hogy fogszabályozóm volt. A többi gyerek nem is foglalkozott vele, pedig vagyok annyit gyerekekkel, hogy észrevegyék, ha észre akarják, pláne, hogy fém a fogszabályozóm.
Egyébként miért viszonyulnának hozzád másként a gyerekek? A gyerekek aranyosak, őszinték, imádnivalóak. Ők még nem külső alapján ítélik meg az embert.
Ja, és egyébként nincs rajta az unokaöcsém a témán, nem foglalkozik vele. Csak időnként megjegyzi (és jól kinevet), hogy milyen buta vagyok, hogy a fogamon hordom a nyakláncom. :)
Végül nem csináltattam meg akkor.
Júniusban mentem el egy doktornőhöz, és tegnapelőtt rakták fel a fogszabályzómat. Mivel szeptembertől már élesben fogok dolgozni egy oviban, mindenképp fogszabályzós óvónéni leszek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!