Tudnátok nekem mesélni a hagyományos és a fehér fogszabályzórol?
Figyelt kérdés
Mi a tapasztalotok vele? Nemsokára nekem is lessz és elkell döntenem milyet szeretnék.Elöször megvoltam lepve hogy a fehér milyen szép és észrevehetetlen de hallotam pár embertöl hogy elsárgulnak ,lepedékesek lesznek és már nemis olyan szépek.Meg hogy a fémfogszabályzók ma már ''divatosak'' is lehet a szilikon gyürük más más szinüekre cserélni. A véleményetekre lennék kiváncsi :)2014. jan. 20. 17:27
1/6 anonim válasza:
Nekem hagyományos van,és meg vagyok elégedve!:) Szines gumikat is rakathatsz,nekem lila volt,majd zöld! 16/L
2/6 anonim válasza:
Nekem holnap teszik fel!:/ Sima lesz,nem fehér.
Bocsi, lehet hogy most hülyeséget kérdezek de, a fogszabályzóra a gumit alapból felteszi vagy kérni kell?Színt is lehet választani? Légyszives válaszoljatok,mert nagyon fontos!:/
Ó,és bocsánat hogy ide írtam a kérdést!
3/6 anonim válasza:
Hát tőlem megkérdezte,hogy kérek-e! És én választhattam ki a színt!:) Nekem már alul is van,de holnap cserélik ki a drótot:S
4/6 savanyújóska válasza:
Nálam nem volt kérdés a gumi (hehe:D), én átlátszót kértem/kaptam, az nem sárgult, koszolódott, etc. Persze rendesen, legalább napi 2x illik mosni, meg a fehérnél szerintem jobb is ebből a szempontból.
6/6 A kérdező kommentje:
Felrakták, kék gumival :)
2014. febr. 25. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!