Gyökérkezelt fogamból kijött a tömés, korona kéne rá, de nincs rá pénz, azóta folyton telemegy étellel, mennyire jó ez?
A helyedben én erre kérnék pénzt karácsonyra: Ez a legrosszabb, amikor az embernek az egészségére sincs keret:(
Én is inkább a gyerekeimre költök és halogatom a fogaimat
, de ez borzasztó:((
Hidd el, egyuttérzek veled :S
Vagy visszamész a dokihoz hogy ujratomje ( ami ugye azért rossz, mert lehet, hogy még tobb foganyagot kell ujra és ujra eltàvolitani), vagy pedig...olvastam, hogy otthon léteznek un. orvosi hitelek, amelyet fogàszati kezelésekre is fel lehet venni, és megprobàlod ugy....
Vagy pedig bébiételen élsz...Egyébként most én is igy vagyok, bàr ràm csak jovo héten vàr gyokérkezelés, és az ideiglenes cement még tart , ràadàsul ahol élek, egy keràmiakorona 500 euro ( 140 ezer kb)...Pff..
Mivel látom, hogy néhány éves a téma, ezért nem hiszem, hogy a kérdést feltevő esetében tudok segíteni, de talán egy másik fognál még jól jöhet.
Sote oktató fogászatán érdemes jelentkezni és ott minden munkát ingyenesen elvégeznek. A pótlás technikai anyag díját kérik csak el, ami nem olcsó de a maszek árakhoz képest azért jó az is. 12500,-/db a kerámia korona.
Cím: 1088 Budapest, VIII. Szentkirályi u. 47.
Telefon: 317-1598, 317-1222
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!