Holnap lesz életem első foghúzása, és fogkő leszedése. Mire számítsak? Hogyan zajlik?
Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 15:32
1/4 anonim válasza:
A fogkő leszedés olyan mintha villanyborotva szélét raknák a fogadhoz és rezegtetnék vele a fejed.
A foghúzás, lehet egyszerű lesz lehet komplikált.
Nem mindegy hogy tejfogat húznak e ki vagy mondjuk egy felső hatost.
2/4 anonim válasza:
A fogkő leszedés fáj egy kicsit ha rendesen leszedik (és sok van). Picit be kell mennie a dokinak az íny alá is az eszközzel. Az csak emiatt fáj, ahol nem az íny alatt van ott nem fáj. Utána vérzik az ember ínye. A húzás az viszont kellemetlen, fájni nem fáj, mert érzéstelenítenek, de érzed ahogy recseg-ropog az állkapcsod. Fél perctől fél óráig is tarthat, attól függően mennyire nehezen engedi el a csontot. Utána jó esetben elmondja a doki hogy mit kell csinálni, leginkább vigyázni hogy az alvadt vér ne jöjjön ki a lyukból (talán ha összevarrja akkor nem), nem szabad szívogatni, öblögetni. A seb kb egy hét alatt gyógyul, nekem olyan 3 hét volt mire tudtam azon az oldalon rágni, de azért kellemetlen még most is mert belemegy a kaja.
3/4 anonim válasza:
Behívnak, köszönsz. Leültetnek a fogorvosi székbe. Nyissa ki a száját. Öblítsen. Innentől neked semmi dolgod. Csak kövesd az orvos utasításait.
4/4 anonim válasza:
A fokgkőeltávolítás van akinek egyáltalán nem fáj,de van akinek injekció kell annyira fáj! A foghúzás ha jó doki csinálja nem fog fájni, és remélhetőleg utána sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!