Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért törik ennyire könnyen a...

Miért törik ennyire könnyen a fogam?

Figyelt kérdés
Két hónapja egy pisztácia miatt tört le az egyikből egy kevés. Aztán most szilveszteri vacsora alatt a kaja miatt tört ketté az egyik fogam. Most pár perce pedig csak összeszorítottam a fogam és letört az egyik hegye. Mintha porcelán lenne. Vitamin hiány okozhatja esetleg? Érdekelnek a lelki vagy ezoterikus magyarázat is. A fogorvosom leghamarabb kedden rendel, ezért nem tudom tőle megkèrdezni. Köszönöm

2014. jan. 4. 20:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de nem tudom, csak ugyanebben a cipőben járok. 3 tört ketté az utóbbi fél évben(és mind tömött, pedig mosom őket). Én arra gondolok, ásványi anyag hiány, pótlom, és reménykedek, de attól tarok, ezt egyszerűen örököltem, rossz az anyaguk és rossz az alakjuk. A pénztárcám pedig véges...Nekem eddig nem segített semmi, de hátha itt!
2014. jan. 4. 21:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Ha tömött nagyobb esélye van törni, mivel maga a fog alapanyaga kvesebb vagyis sokkal vékonyabb így nem túl erős. ... Bár úgy sem kellene neki nagyon. ... főleg mint nekem, hogy nem tömött törik el.
2014. jan. 4. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!