Büdös a nyálam. A számon viszont nem érezni. Miért és mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A barátnőm nyakát puszilgatva szoktam érezni ha nyálas lesz. rendszeresen mosok fogat, és öblögetek colgate plax-al. A fogkefém nyelvtisztítós ugyan, de nem nagyon tudom használni, elég kellemetlen a nyelvemet kapirgálni, mint mikor a doki a torkomat nézi és spatulával lenyomja...2009. nov. 29. 02:06
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem olyan aggaszto, de ha zavar akkor probald meg megis tisztitani a nyelvedet, nem kell lenyomni a torkodon a fogkefet/nyelvkaparot csak addig ameddig nem zavar. Azon kivul hasznalhatsz meg Cordosil szajvizet, ennek nagysgrendekkel erosebb az antibakterialis hatasa mint a tobbi szajviznek, viszont nem valami jo az ize, es sokaig a szadban marad.
3/7 anonim válasza:
Ha a nyálad büdös, akkor valószínűleg a leheleted is.
Nincs fogköved? Általában az a ludas. A nyelvemet én sem tudom tisztítani, de ha nincs fogkövem, ez nem okoz problémát.
4/7 A kérdező kommentje:
nincs fogkövem, nemrég szedettem.
nem volt soha panasz a leheletemre, nem értem én se, hogy hogy lehet akkor a nyál büdös, de hallottam már másnál is ilyet.
köszi a válaszokat
2009. dec. 1. 01:22
5/7 A kérdező kommentje:
viszont lepedékes hátul a nyelvem, és fogmosáskor előfordul sokszor, hogy vérzik az ínyem. lehet elnézek fogorvoshoz :)
2009. dec. 1. 01:53
6/7 anonim válasza:
A szivárgó vértől is lehet büdös a nyálad.A lepedéket meg mindenképp tanuld meg valahogy lekaparni,mert az egy akkora bakrérium-telep a szájban,hogy simán oka lehet a problémádnak.
Minden nap egy kicsit beljebb menj a kaparóval,lassan elmúlik az ellenállásod.Meg fujd ki a levegőt előtte ahogy nyúlnál a kaparóval.Kitartó légy,menni fog.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!