Fogszabályzóval ételeket. Most rakták 3 napja fel, nem bírok semmit megenni, mert fáj és kikezdte a számat. írjatok olyan ételeket, amit könnyű megenni. Mit lehet ilyenkor enni? Már nagyon éhes vagyok.14/L
tudom, de most nem jut eszembe egy sem, krumplipüré tegnap volt, változatosat szeretnék.
még több ételt légyszi!
Ezerfajta főzelék van...
Bele tegyél fasírtot turmixolva (értelemszerűen nem pépes állapotig kell turmixolni).
Tejberizs(bár ezt nem egyszerű enni), pudingok.
Leveseket is ehetsz.
Egyébként ne legyél kiborulva, max 3-4 napig ennyire szar, utána majd chipset fogsz enni mekis kajával... :))
Krémtúró, túródesszertek, tejfölös túró, később frissensült kenyeret főleg a belét. Mákos, kakaós guba
Főzelékeke turmixolva lágy tojás olyan sok minden van. de keress rá neten arra,hogy pépes étrend és találsz egy csomót.
Hmm... nekem 2 órája rakták fel, és semmit nem érzek egyáltalán.
Minden pépes dolgot ehetsz, amibe nem kell "beleharapni", mert az lesodorná a bracketteket.
aznap nekem sem volt vele semmi bajom, csak az azt követő napokban, mikor kezdte ki a számat és nem sokat jelentett neki a viasz sem.nekem az egész számat kikezdte minden oldalról.
ahogy felrakták, én is ettem vele vígan.
Mára már be is gyógyult, öblögettem sokszor,igaz a viaszt is elhasználtam már.
mostmár beszélni is tudok, eleinte nem értették mit mondok, és a tanárok is pont ilyenkor feleltettek, röhögött rajtam az egész suli.
Köszike a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!