Mennyire fájnak a fogorvosi beavatkozások?
Utoljára olyan régen voltam fogorvosnál, hogy még nem is emlékszem. Még kisgyermekkoromban. Nagyon rossz emlékeim vannak. Rosszak voltak a fogaim, állítólag már rosszul nőttek ki. De ebben nem hiszek, ezt csak anyumék mondják. Szerintem a sok szörpivástól vagy nem tudom..
Kb. 16 éves koromig csak ha megláttam azt a szót hogy fog, fogorvos, vagy bármi ilyen témát, kirázott a hideg, görcsbe rándult a gyomrom. Egyszerűen nevetséges..
Most 18 éves vagyok, és döntöttem, hogy muszáj lesz valahogy elmennem fogorvoshoz megcsináltatni a fogaimat, mert ha nem, nagyon ráfogok fázni.. Van egy fogam amit biztos húzni kell, de lehet hogy több is, én nem tudom megítélni. Egy-kettőnek kicsit fekete a közepe..
Tudtam eddig is, hogy nagy hiba, de képtelen voltam elmenni. Még egy fogorvosi rendelő láttán is rosszul voltam.
Mostanra a helyzet egy picit javult, egyre többször jár a fejemben, hogy valamikor igenis el kell mennem.
Jövőre megyek egyetemre, és nem maradhatnak ilyen állapotban a fogaim.
Ennek ellenére rettenetesen félek. Pedig pár haverom mondta hogy ők semmit sem éreztek, csak bizsergés.. De hallottam már olyanokat is hogy nagyon fájt nekik.
Nem értem miért félek ennyire, voltam többször is sebészeten ilyen-olyan bajokkal, ahol sok fájdalmat kiálltam. De valahogy a fogorvos nekem teljesen más..
Tudnátok írni tapasztalatokat? Nekem ami volt azt mind törölni akarom, de igazából nem is nagyon emlékszem már rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!