Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi lehet a baj a bal oldalon...

Mi lehet a baj a bal oldalon lévő fogaimmal?

Figyelt kérdés

Bal oldalon van egy széttörött fogam csak egy kis csonk maradt belőle az az egyetlen rossz fogam már és azt kell majd kihuzatnom, na de az a baj hogy egyszer egyik naprol a másikra elkezdett hasogatva fájni az egész baloldal, és nem tudom miért, nincs rajta se lyuk semmi

ha számba veszek egy korty hideg vizet enyhíti de ha az felmelegszik vagy nincsen viz a számba megint elkezdődik a fájdalom, de annyira hogy bekönnyezek... és már nem bírom már vagy 3-4- napja van ez, de gondoltam nem megyek még fogdokihoz hátha elmulik(nem azért nem mentem még dokihoz mert félek csak mindig halogatok mindent jo fej fogdokim van) :D segítsetek valami gyogymod hogy kibirjam hétfőig bármit könyörgök

2013. dec. 14. 23:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Na tegnap túléltem a gyökér kezelést, fáj de nem a kezelés hanem ahogy a fogat mozgtatta mert bevolt gyulladva, na és a következő kérdésem, az gáz ha mára bedagadt a felső ajkam középső része ahol a gyökkezelés volt? amugy azt csinálta hogy kifurta meg minden cuccost huzagott kicsi reszelőket, és krémet kenegetett bele a végén és mivel nem váladékozott beletett egy ideiglenes tömést meg felírt egy fájdalom csillapitot (cataflam)
2013. dec. 17. 03:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!