Ilyenkor mi van? Gyökérkezelni fogja a doki?
Figyelt kérdés
2 hete tömték a fogam. Mikor fúrás után tisztította nagyon fájt. (körzeti orvos csinálta) Mikor hazajöttem már sírtam a fájdalomtól, aztán estére elmúlt. Két hétig tök jó volt, aztán megint elkezdett piszkosul fájni...hétvégét kihúztam fájdalomcsillapítókkal viszont ma egyáltalán nem fájt már a fogam. Ma megyek magándokihoz. Mit fog vele csinálni? Nagyon félek!:( Anyu nagyon dícséri hogy milyen jó, de akkor is félek.:(2009. nov. 23. 15:14
1/6 anonim válasza:
Csinál egy röntgent és meglátja. De szerintem gyökérkezelni fogja, nyugi egyáltalán nem fáj.
2/6 anonim válasza:
Nyugi...Nekem a gyökérkezelés abszolút nem fájt!Egyébként ne ijedj meg,nem fog egyből neki ugrani a fogadnak,hanem először (pontosan nem tudom mi)gyógyszeres tömést fog berakni,nekem kb 3x rakott bele(3 alkalommal) mire abszolút nem is éreztem a fogam.Utána mikor már a gyógyszeres töméssel kiöli az idegeket,na akkor csinálja meg a gyökér kezelést!Tehát ne félj,nem fogsz belőle semmit sem érezni,max annyit,hogy matat a szádban!Mihamarabb gyógyulj meg! :)
3/6 anonim válasza:
Valószinü megröntgenezi hogy megnézze be van-e gyulladva vagy gennyes-e. Ha igen akkor valószinü gyökérkezelés. De ne félj tőle ez se rosszabb mint a sima tömés, ha ad injekciót akkor nem érzel semmit. Csak annyi hogy ez több alkalom mire kitisztitja a gyökércsatornát, attól is függ melyik fogról van szó.
4/6 anonim válasza:
15.29 vagyok,még annyit hozzá tennék,hogy egyszer sem kértem injekciót és még élek:)Ráadásul nem is fájt:)
5/6 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugodtam!:) Amúgy jobb felső utolsó előtti fogról van szó. Köszönöm a válaszokat!:)
2009. nov. 23. 15:58
6/6 A kérdező kommentje:
Jah meg azt elfelejtettem írni hogy kozmetikusnak tanulok és ugye gyakorlaton elektromos gépekkel is kezelünk arcot...és csütörtökön nekem kettő félével is kezelték és másnap reggel kezdett el fájni nagyon...mondta a tanár hogy ha vkinek amalgámos tömése van azt lehet hogy jobban megcsípi az áram, de különösebben nincs rá hatással....hát nemtudom lehet megbojgatta az áram ott a dolgokat....azért megemlítem a dokinak ezt is...
2009. nov. 23. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!