Tegnap este megduzzadt az ajkam. Segítség?!?
Tegnap késő délután az alsó ajkam (szám alatt) megnyomtam egy "NAGYON" feszítő pattanást. Ezután nem sokkal az egész alsó ajkam bal része felduzzadt. Mintha plasztikáztatva lenne.(durva) Ez most a pattanástól lehet? hogy mikor kinyomtam és megtelt "vízzel" abból a "vízből" jutott az ajkam köré és megduzzadt? :O ha valakinek volt már ilyen írhatna valamit.
Szedtem be calciumot és nem sokára megyek dokihoz.
(Mellesleg 2hete náthás vagyok - ettől is teljesen kivagyok gondolom ettől könyebben jönnek ki rajtam ilyen extrém hülyeségek)
Köszönöm a hihetetlenül gyors válaszod :) mindjárt indulok is dokihoz.. lehet azért bőrgyógyászhoz is elnézek vele.
+jegeltem de nem segített.
A doki után sem lettem sokkal okosabb azt modntam el nekik amit itt "megbeszéltünk" :D írt fel Augmentin-t azt mondta az jó a légúti megbetegedés és /fertőzésre a számhoz..
Vettem orrcseppet 100as zsepit,c-vitamint, főztem teát és most csodát várok 1-2 nap alatt a tv előtt .. köszi a válaszokat
Rakj rá a kinyomott helyre egy kis Betadine-t
AZ mindig jót tesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!