Milyen fogkrémet érdemes használni?
Most fogkrém vásárlás előtt állok per pillanat SENSODYNE Pronamel Whitening et használok,csak kicsit sokallom az árát 1150Ft akciósan vettem eddig a rossmann ban 3db volt 2100ft most ami van akciós meg 2db 1855ft ami nem is olyan akciós.Nos eddig használtam már jó pár fajta fogkrémet
amiket használtam
-Meridol
-elmex
-paradontax
Nem rossz fogkrémek bár nem tudom mik a különbségek köztük meg hogy van e sok egyáltalán,egy közös van bennük az biztos az áruk ami drága.Most néztem egy fogkrémet aminek a neve Vademecum ennek az ára 350Ft tól 450Ft ig terjed hallottam már párszor a márkáról jelentősen olcsóbb a többitől csak érdemes e venni,a fogorvosom azt mondta hogy ezek gyógynövényesek nincs benne fluorid de most meg néztem a dobozát és van benne fluorid csak én mindig hozzá szokok egy fogkrémhez és félek másikra újítani pedig lehet nem rossz a másik sem.Szóval kérdés érdemes meg venni a Vademecum vagy nem olyan jó mint amit most használok vagy felsoroltam?
Szerintem maradj annal ami bevalt.
Reszemrol amiket felsoroltal jobbnak tartom mint a vademecum fogkremet.
Mindegyiket hasznaltam mar.
Nalam a blenda med illetve paradontax van hasznalatba surubben.
gery1991
é paradontaxal mostam régebben fogat most is azt mondta a doktornő hogy azt vegyek vérző fogínyhez,de nem csak az ára szimpatikus a Vademecumnak hanem már hallottam róla hogy jó csak nem értem miért vannak ekkora árkülönbségek márkás fogkrémek között,én mindíg úgy szoktam hogy vagy egy évre előre bevásárolok fogkrémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!