Fogadásból elrágcsáltam 1ív csiszolópapírt, persze nem nyeltem le, most iszonyat fájnak a fogaim és az ínyem, még nem szóltam senkinek, mit tehetek? Sos
:D:D:D:DD:D:D:DD:D:d
Ez nagyon durva, mennyit ittál előtte?
Egyébként elmennék fogorvoshoz,sűrgősen
Eloszor is gratulalok. Jo nagy okor lehetsz. Mist mit mondjak? Megerdemled
..ennyi esszel szabadlabon?
Masodszor. Vegyel a nyereményedbôl egy gyogyszertari kamillat fozd meg teanak. Ne izesitsd de naponta 6-8 alkalommal oblokess...az inyednek jot fog tenni.
A fogaidrol hat sok biztatot nem tudok mondani a zomanc megserult erzekeny lesz hidegre melegre. Azert lassa egy doki minell elobb h mit alkottal.....
Masik tanacsom még vagy 40 papirt elragsz es mecsinaltathatod mind
Eloszor is gratulalok. Jo nagy okor lehetsz. Mist mit mondjak? Megerdemled
..ennyi esszel szabadlabon?
Masodszor. Vegyel a nyereményedbôl egy gyogyszertari kamillat fozd meg teanak. Ne izesitsd de naponta 6-8 alkalommal oblokess...az inyednek jot fog tenni.
A fogaidrol hat sok biztatot nem tudok mondani a zomanc megserult erzekeny lesz hidegre melegre. Azert lassa egy doki minell elobb h mit alkottal.....
Masik tanacsom még vagy 400papirt elragsz es mecsinaltathatod mind
Menj el orvoshoz
Hátha tud valami tanácsot adni
A fogaidra jobban kéne vigyázni
(Így hamarabb el is romolhatnak)
Moss fogat
Nah, mit mondott a fogorvos?
Nem kérdés, hogy el kell menned. Ne szégyeld megmondani az igazat, én fogászaton dolgozom, és vannak hozzád hasonló különleges esetek, úgyhogy nem fognak meglepődni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!