Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől fájhat ennyire a fogam...

Mitől fájhat ennyire a fogam ha a fogorvos szerint semmi baja?

Figyelt kérdés
Már 3 x mentem vissza, röntgen is volt. A fogorvos nem lát semmit. Felső rágófog és hidegre nyilal, és mostmár magától is fáj. Ma voltam nála és 2 fogam közé tett valami pasztát mert szerinte a lepedék miatt begyulladhatott az inyem. De azóta is nyilal. Létezik ilyen vagy csak én vagyok ilyen peches?
2013. nov. 29. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Vagy csak te képzeled be. Saját tapasztalatból beszélek. Nekem is néha az egyik fogam sajogni szokott, és ahogy rákattanok a témára úgy egyre jobban, de különben semmi baja sincs.
2013. nov. 29. 19:38
 2/4 TappancsMancs ***** válasza:
Ha kimondottan hidegre nyilall az más. Ez a dentin csatornák nyitottsága miatt van, ezért se látszik semmi az inyen és röntgenen. Hidegre, melegre, édesre kinek hogyan. Nekem is volt és a sensodyn fogkrém pont erre van. Én egy tubussal használtam el és rendbe is jött. Ezt a hideget is elmondtad a dokinak?
2013. nov. 29. 19:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Persze mondtam neki de már nem csak a hidegre hanem magától is nyilal és akkor órákig. Most is fáj. Már volt gyökérkezelésem és az a fog is így fájt, tehát tudom milyen, de ezt nem értem.
2013. nov. 29. 19:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Ugyanezt volt nekem is, úgy fájt, hogy alig bírtam dolgozni a munkahelyemen. Aztán mire eljutottam a dokihoz, már felkészültem lélekben a gyökérkezelésre, de legnagyobb meglepetésemre közölte, hogy a fogamnak semmi baja, csont kemény és egészséges, valószínűleg a gyökerét nyomja a bölcsességfogam. Azt tanácsolta, hogy ne gondoljak arra, hogy fáj és elmúlik. Neked is ezt tanácsolom.
2013. dec. 1. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!