Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hétfőn húzták a fogam. Miért...

Hétfőn húzták a fogam. Miért fáj a mellette lévő fogam azóta?

Figyelt kérdés
Egészséges fogam fáj a kihúzott fogam mellett. Meddig normális ez? Azt hittem ha kihúzzák a fogam elmúlik a fájdalom. De nem...most a helye fáj. Pedig nincs beletörve, szépen gyógyul. mégis a mellette lévő fogamhoz hozzá se merek érni... szörnyű...
2009. nov. 20. 21:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Fájhat a mellette lévő fog és a fogad helye is 1-2 hétig. Ha jövő héten nem múlik el vissza a dokihoz... ugye foghúzás utáni 1-2 napban nem öblögettél?
2009. nov. 20. 21:59
 2/16 A kérdező kommentje:

ma voltam varratszedésen, és a doki mi mondta h szép a sebem. olyan amilyennek lennie kell. De akkor még nem fáj ennyire mint most, agy nem említettem meg neki, h fájogat a mellette lévő full egészséges fogam.(röntgen alapján is egészséges)...

csak jobbra balra billegetve a fejemet öblögettem.

De most rendesen lüktet a fogam.:(

2009. nov. 20. 22:03
 3/16 anonim ***** válasza:
A mellette lévő fogad vagy a kihúzott fogad helye?
2009. nov. 20. 22:04
 4/16 A kérdező kommentje:
a helye is, de as fogam is fáj:(
2009. nov. 20. 22:11
 5/16 anonim ***** válasza:

Nekem is fájt a mellette lévő fogam 1 hétig. Ez természetes, főleg ha kicsit nehezen jött ki a fogad, és nagyon rángatni kellett.

Azt is hallottam , hogy méhg 2 hétig van akinek fáj, szóval még az sem lehet probléma. Mondjuk az is kérdés milyen fájdalmat érzel.

2009. nov. 20. 22:25
 6/16 A kérdező kommentje:
kocogtatásra fáj a fogam
2009. nov. 20. 22:26
 7/16 A kérdező kommentje:

A gyökércsúcs volt begyulladva, úgyh amikor kihúzta a fogam, könnyen kijött,még a sebet kitisztította.

Most attól félek h nem eléggé...vagy nem tudom. De eddig ennyire nem fájt...úgy félek, mit tud vele csinálni ha visszamegyek?

2009. nov. 20. 22:29
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem is fájt amikor húzták a fogam utána a helye 1 napig, de a mellette lévő fogam nem, de az nem olyan jó ha még mindig erősen fáj. Szerintem menj vissza, vagy elég ha felhívod és megkérdezed mit csinálj, hogy normális-e lehet telefonon keresztül ad valami hasznos tanácsot.
2009. nov. 20. 22:30
 9/16 anonim ***** válasza:
Elfog múlni hidd el. Nekem még most is fáj picikét pedig ma 2hete h kihúzták. Mondta a doki h term. dolog elfog múlni. Ha nagyon rossz akk fájdalomcsillapító.
2009. nov. 20. 22:32
 10/16 A kérdező kommentje:
igen fájdalomcsillapító...csak az a gáz h szoptatok még...és az bekerülne a tejcsibe...ezek szerint csak a türelem és a szadizmus marad?
2009. nov. 20. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!