Megtudom mégis menteni a fogam?
Letört a fogamból egy darab,de nem fáj.
Csak a nyelvemet bántotta a hegyes fogrész,ami a törés után maradt.
Ez egy hete történt.
Tegnap viszont már a nyelvem sem bántotta a törött rész és a fogam sem fáj,amiből letört egy darab.
Ma voltam dokihoz,aki megnézte és azt mondta,hogy valszeg húzni fogja,de elküldött röntgenre.
Annak meg mi értelme van,akkor,ha aztán mégis ki akarja húzni?
Annyit mondott,hogy látja az ideget.
És,akkor már ki kell húzni??!!!
Azt mondta,hogy attól tart,hogy majd befog dagadni.
Egy hét alatt nem dagadt be,akkor miért dagadna be bármikor is?
Elhatároztam,hogy a röntgen után visszamegyek hozzá és nem engedem kihúzni a fogam!
Megmondom,hogy várjunk vele vagy 2 hetet és meglátjuk mi lesz.
Megakarom tartani,hiszen,mégis csak egy fogról van szó!
Ti mit tennétek?
Menjél el másik dokihoz is.
Ha csak letört, azért nem kell kihúzni.
Hogyan tört le? Mert ha azért, mert már totál szuvas volt, akkor az egy kicsit más dolog.
Az megkérdezhetem hogy mennyi idős vagy?
Egyébként a doki mindíg a neked legjobbat csinálja! Egy letört foggal már nem lehet mit kezdeni... Azt nem lehet betömni. Azért szeretné a doki még most kihúzni, mert nem akarja hogy begyulladjon. Az mindegy hogy most nincs begyulladva! Előbb-utóbb begyullad.
Remélem tudtam segíteni! :)
Ilyen nem is kicsi nem is nagy darab tört le belőle.
Szerintem meglehetne menteni.
Gondolom gyökérkezelni kellene aztán meg tömni vagy korona vagy ilyesmi.
amúgy jobb alsó hátul van.
Mondjuk az is érdekes,hogy,akkor miért nem fáj egy cseppet sem a fogam,amiből letört?
Ez érdekes,nem?
Ne engedd kihúzni.
Normális fogorvos lehet egyszerű töméssel vagy gyökérkezelés és töméssel megoldja.
Ha nagyobb tört le,akkor csapos fogat vagy koronát tesznek rá.
Sztk-s orvosok legnagyobb hibája,hogy már akkor is inkább mkihúznák a fogat,ha csak fogköves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!