Elsietem? Implantátumot szeretnék, de csak a hídra van jelenleg pénzem.
Figyelt kérdés
Várjak amíg meg lesz rá a pénz, vagy inkább hozassam helyre a fogaim, és majd egyszer ha úgy alakul belevágjak az implantátumokba?2013. nov. 20. 00:24
11/15 anonim válasza:
"Van akinek a tetoválása fertőződött el annyira, hogy bele halt, így megtörténhet ezzel is, de nagyon kevés esély van rá. "
Legyél nyugodt fog implantátumnál annyira azért nem kicsi az az esély mint te hiszed...
12/15 anonim válasza:
"De tudsz olyanokat, akiknek 5 évnél régebb óta van implantja és nincs vele gond?"
Nem, ilyen nincsen. Öt éven belül biztos hogy okoz gondot.
13/15 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, ezeket tapasztalatból írod, vagy szakmádba vág? Mert tényleg az a szörnyű, hogy állítólag több ezer fogimplantátumot ültetnek be az országba, de nem nagyon írnak ezek az emberek fórumokba, nem lehet hallani semmi pozitívumot utólag.
14/15 A kérdező kommentje:
Igazából én nagyon nem akarok vitázni ezen, mivel én teljesen biztos vagyok benne ha nem is most de majd megfogom csináltatni. Én nem félek, nem hiszem, hogy az a több százezer ember és a legszuperebb fogorvosok, bevállalnák ezt, ha nem lenne biztonságos, és tartós.
2013. nov. 21. 23:45
15/15 anonim válasza:
Nos kérdező, végül mire vállalkoztál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!