Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Elsietem? Implantátumot...

Elsietem? Implantátumot szeretnék, de csak a hídra van jelenleg pénzem.

Figyelt kérdés
Várjak amíg meg lesz rá a pénz, vagy inkább hozassam helyre a fogaim, és majd egyszer ha úgy alakul belevágjak az implantátumokba?
2013. nov. 20. 00:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
3%
Nem sieted el. Az implantátum eddig több ember halálát okozta mint ahányat meg tudsz számolni a két kezeden.
2013. nov. 20. 00:39
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Implantot max. 2 éven belül lehet behelyezni, ha más fogak is vannak az üres hely körül és nincs betéve semmilyen pótfog, különben a fogsor átrendeződik, összébb húzódnak a fogak és nem marad kellő hely, így mindenképpen szükséges a korona ha implantátumot szeretnél később.
2013. nov. 20. 01:09
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Barátnőmnek idén készült el az implantja, és semmi gond nincs vele. Felesleges halállal és hülyeséggel borzolni az idegeket.Normális, hozzáértő orvossal kell csináltatni, nem pedig zugorvossal, és nem lesz gond.
2013. nov. 20. 01:20
 4/15 anonim ***** válasza:
36%
De tudsz olyanokat, akiknek 5 évnél régebb óta van implantja és nincs vele gond? Mert én mindig azt hallom, hogy ki kellett szedni, mert begyulladt. Nekem a pénzem is megvolt rá egy összegben, és elmentem profi implantológushoz, és ő nem javasolta. Másik két doki meg igen. De nem mertem bevállalni, mert félnék, hogy egy nagy pénzkidobás lenne.
2013. nov. 20. 08:55
 5/15 anonim ***** válasza:

És a baj az, hogy az implantátum sem örök, azt is cserélni kell majd később, ha az íny visszahúzódik:

[link]

2013. nov. 20. 09:07
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd, ha a környékbeli fogak kiváló állapotúak, akkor lehet, hogy sajnálnám őket lecsiszoltatni hídhoz. Ha esetleg azok sem a legjobb állapotúak, akkor inkább a hidat választanám. Én nem mertem beültetést vállalni, brutálisnak tűnt az egész, meg már évekkel ezelőtt kihúzott fogat akartam pótolni, nem is volt már alkalmas rá a helye. Egy hidat most ki is tudsz fizetni, ha később jobban megy a sorod abból még lehet beültetés, de most sokkal gyorsabban pótolva lenne az a fogad.
2013. nov. 20. 10:20
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Viszont abban 100%ig biztos vagyok, hogy halált nem okoz, ha megfelelően van ápolva, és beültetve. Másrészt, ember függő. Van akinek a tetoválása fertőződött el annyira, hogy bele halt, így megtörténhet ezzel is, de nagyon kevés esély van rá.

Úgy döntöttem inkább megcsináltatom a hidat, aztán majd jöhet ez. És igen, a jó fogakat nagyon sajnálom lecsiszoltatni, meg félek is tőle. 3 fogam hiányzik, nem egymás mellől.

2013. nov. 20. 23:43
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

"Barátnőmnek idén készült el az implantja, és semmi gond nincs vele. Felesleges halállal és hülyeséggel borzolni az idegeket.Normális, hozzáértő orvossal kell csináltatni, nem pedig zugorvossal, és nem lesz gond."

Ne hazudjál. A gondot maga az idegen anyag okozza, nem az hogy ki rakja oda.

2013. nov. 21. 08:00
 9/15 anonim ***** válasza:

"Viszont abban 100%ig biztos vagyok, hogy halált nem okoz, ha megfelelően van ápolva, és beültetve. "

Ja hát a fejlövést is túl lehet élni, ha elég ügyesen csinálja az ember.

[link]

[link]

[link]

2013. nov. 21. 08:04
 10/15 anonim ***** válasza:

"elmentem profi implantológushoz, és ő nem javasolta"

Na látod, és biztos a profi implantológus a hülye, nem a mezei mitugrász fogorvosok, mi?

2013. nov. 21. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!