Fogpótlásom van, de fogfehéríteni szeretnék. Hogyan?
Figyelt kérdés
Van egy porcelán fogpótlásom a mosolyzónában,tehát elől. Nyilván nincs hatással rá a fehérítő kezelés viszont akkor tanácstalan vagyok,hogy mégis hogy lehetne átugrani ezt az akadályt. A fog nyilván olyan színű amilyen akkor volt a fogsorom. Szóval vetessem le a pótlást,menjek el fehéríteni,és csináltassam újra azt a fogat az új színnel? És hogy ha megyek a következő kezelésre,ugyanazt a színt fent tudják tartani amit az első kezeléskor megkaptam?2013. nov. 19. 10:40
1/1 dorethea válasza:
Hasonló problémával küzdök. Nekem két fogam is van ami félbe van törve és csak a letört része lett újraépítve amely mostmár kb 5-6 éves és kezd látszódni a külömbség főleg fehérítés után. Nekem a fogorvosom (a legjobb a városban) azt javasolta, hogy ha a rendelőben fehérítem, akkor leszedi a pótlásokat és fehérítés után tesz másikat, de pár év múlva ugyanitt kötök ki. Gondolom a porcelánnal is ugyanez a helyzet, DE jobb ha megkérdezel egy fogorvost, lehet hogy a rendelői fehérítés ugyanúgy hat a porcelénra, mint a fogakra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!