Harapásgátló kb mennyibe kerül? (Éjszakai fogcsikorgatás stb ellen)
Éjszakai fogcsikorgatásra van egy csomó féle homeopátiás szer. Pl. a Belladonna CH9 vagy a Cina CH9, ami nem keverendő össze a Chinával! (tehát nem kína, hanem cina!)
és ebből naponta 1-szer 3 golyót szopogatni 2 hónapon át.
De, hogy pontosan melyik szer kell Neked, ezt egy jó homeopátiás orvos fogja felírni, ha elmész hozzá! Nagyon érdemes! mert megszünteti azt a lelki problémát, amitől olyan mérges vagy, hogy álmodban csikorgatsz. (Ezek vmi elfojtott dühök lehetnek.)
a fogorvos készíti, nekem 3000Ft volt, de lehet hogy többe kerül, mert gyerekkori barát a fogorvos, és csak anyagköltséget számol fel.
Lehet kapni fogvédőt küzdősporttal kereskedő üzletekben, most épp ilyet használok, mert elvesztettem a fogorvos által készített harapásgátlómat. Teljesen oke, és csak 1500 ft volt.
És valóban érdemes utánajárni az oknak is, mert a fogcsikorgatás csupán tünet. Valóban lehet lelki oka is, de nekem speciel Lyme-kórom van, mely a központi idegrendszert támadja meg, izomfájást, szemtikkelést stb okoz, és a fogcsikorgatás is innen jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!