Gyulladt fog gyökérkezelése?
Figyelt kérdés
Péntek óta eszméletlen módon fáj a fogam. Tudom, hogy gyökérkezelni kellesz, mert már régebben is kellett volna, de elmúlt a fájdalom így meg nem vállalkoztam rá. (rettegek a fogorvosoktól)
Tudom, hogy most már nem halaszthatom tovább a dolgot. Ha ír fel gyulladáscsökkentőt, és én azt tisztességesen felszedem, akkor ki fogom bírni?
2013. nov. 17. 23:15
1/5 anonim válasza:
1) nem kellesz, hanem kell
2) már a kezelés után sokkal jobb lesz, kiölik az ideget és elmúlik a fájdalom
2/5 anonim válasza:
Ha félsz a fogorvostól, akkor ezt szopogasd: ARNICA CH9 és nem fogsz félni. Minden nap 3-szor 3 golyócskát szopogass el éhgyomorra, 5 napon át. Emellett azt kellene szopogatnod, hogy SILICEA CH9 ez minden nap egyszer 3 golyócska 3 héten át. Ki fogja lökni a gyulladást. De nagyon jó lenne, ha összeszednéd a bátorságodat és elmennél fogorvoshoz. Ők pont ezt tanulták az iskolában, hogy segítsenek Neked, hogy ne fájjon. Menj maszekhoz, ha megteheted, mert az még jobb. Kérj érzéstelenítést!
3/5 anonim válasza:
Ha az injekció hatni fog, akkor semmit nem érzel.
4/5 anonim válasza:
Nekem is volt egy hónapja gyökérkezelésem, én is féltem tőle de elmentem inkább legyen jó mint fájjon mindig. Magándokinál voltam annyira ügyes dokim van hogy egyszerűen nem éreztem semmit amit csinált, a szuri sem fájlt egyáltalán pedig kaptam kettőt is.
5/5 anonim válasza:
Ha ír fel gyulladáscsökkentöt azzal csak a gyulladás megy le de a fogad állapota nemválltozik. Nincs kecmec vagy megcsináltatod vagy ha húzod az idöt majd szépen kihúzzák és hiába mész mindig más orvoshoz antibiutikumért koóuncsorogni a magánorvos drága 5 -10 ezer / rendelés csináltasd meg azt a gyökértömést 3-4 alkalom alat kész a gyógyszer meg méreg nem élhetsz rajta heteken honapokon át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!