Bölcsességfog húzás után valaki tapasztalt ilyet?
Figyelt kérdés
6 napja húzták szájsebészeten a bal alsó bölcsességfogamat.(nem nőtt ki fekvő helyzetben elég mélyen)
A duzzanat már lement de még mindíg nem tudom kinyitni a számat akkorára mint a műtét előtt. Szerintem mikor összevarta a sebet akkor biztos átment a cérna azon az ínon vagy min ami az alsó állkapcsot mozgatja. ezért nem tudom kinyitni akkorára. Valaki tapasztalt ilyet. Ha igen idővel visszaáll az eredeti állapot?
2013. nov. 14. 23:27
1/5 reptoid válasza:
Az állkapcsod a füled tövénél mozog, odáig biztosan nem varrt el. Nyugi, majd lelohad. A cérna feszítése pedig jellegzetes, éles, vágó érzés, biztosan nem az van neked.
2/5 anonim válasza:
Hát, ha rosszul varrta össze, akkor nem. De szerintem az sokkal elképzelhetőbb, hogy csak ideiglenesen beállt valami izom, ilyen előfordul, az majd visszaáll. Azért nézesd meg, azt a fogorvosod is meg tudja mondani, hogyha elrontottak valamit, nem kell megint a szájsebészetre menned.
3/5 anonim válasza:
nem ez történt:) hanem szájzárat kaptál. ez nagyon gyakori, nekem pont a varratszedésre lett és alig birták kiszedni a varratot emiatt. Ja és mindez a műtét után 2 héttel volt. nekem a duzzanat sem ment le addig, a szájzár pár nap után elmult. Nekem mondták már az elején hogy valószinüleg lesz hát 2 hétig nem volt csak pont a varratszedésre. egy kanalat sem tudtam a számba venni. nyugi helyre fog jönni. Viszont ha már ott voltál kizedhették volna a többit is hogy ne legyne vele több gondod. Nekekm annó igy volt rendes másfél órás műtétben. 2 hét volt rossz de annak akinek külön huzzák annak 4 szer 1-2 hét a rossz. Több ismerösöm igy járt.
4/5 anonim válasza:
Nekem is majdnem mindig volt szájzáram, mikor hátsó fogamat húzták.
5/5 anonim válasza:
Fentebb jol irtak, nyugi, csak szajzar.
Nekem is kimutottek a bolcsesseget, mind a kettot lent. Az egyiknel durva szajzarat kaptam. Tok fura volt hogy akartam, de keptelen voltam kinyitni a szam. Epp hogy az evoeszkoz befert a resen ;)
Elmulik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!