Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyennek kell lenni foghúzás...

Milyennek kell lenni foghúzás után a hegnek?

Figyelt kérdés
Nekem olyan véralvadékos színű. Sötét vörös. Kocsonyás felszínű. Jó így? Lézerrel is lekezelték, és van 1 varratom is. Okés még h fáj, érzékeny picit a mellette lévő fogam? Nem pirosabb az ínnyem mint máshol. Nem érzek gyulladást. Nem büdi...
2009. nov. 17. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha friss, akkor minden ok, de pár nap alatt fehéres varrnak kellene rajta lennie.
2009. nov. 17. 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, minden rendben veled. Nekem rendesen fájt mellette a fogam, azt mondták, még az is belefér. Merem tanácsolni az ilyen szájsebészeti jellegű és egyéb fájdalomcsillapításra a Spedifent. Igen nehéz hozzájutni, mert viszik mint a cukrot. Nagyon jó gyógyszer. Hagyományos fejfájásra kissé erős, de ilyen jellegű beavatkozásra lehet használni. Nekem szintén egy szájsebészeti műtét után adták. Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító.

Néhány nap után lassan elkezd majd összehúzódni. Figyelj, hogy ne kerüljön bele semmi. Egy-két napig óvatosan öblögess.

2009. nov. 17. 22:30
 3/4 A kérdező kommentje:
pici babám van, szoptatok még. Mindenféle gyógyszert mellőzök. És most húztak először..ezért a tapasztalatlanság. Hát nekem semmiféle fehér dolog nincs rajta. Én aránylag "szépnek" látom. És igen. Fáj mellette a fogam...pedig jó fog. Nem szuvas, nem lyukas. Akkor ez is ok?
2009. nov. 18. 09:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is fájt a mellette lévő fogam kb. 1 hétig. Azt mondta a doki ez természetes.

Jobbulást :)

2009. nov. 18. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!