A gyökérkezelés meddig tart?
Figyelt kérdés
Holnap megyek először, szeretném tudni hogy az első kezelés kb mennyi ideig tart.2013. nov. 12. 19:04
1/5 anonim válasza:
Én is holnap megyek, de én már utoljára, ez lesz a hatodik alkalom. De ez függ attól is hány gyökeres fogat kezel, nekem ez most 3 gyökeres, tehát ha neked 1 vagy 2 gyökerű fogat kell kezelni akkor lehet 4alkalommal megúszod. Hetente 1x jártam.
2/5 anonim válasza:
Nekem is nem régen csináltak gyökérkezelést. Nekem is egy 3 gyökerű fogat kezeltek első alkalom 1 óra volt, kaptam a fogamba gyógyszert plusz ideiglenes tömést. Második alkalommal megint kitisztították és ismét gyógyszer ideiglenes tömés,harmadik alkalom ugyan ez de itt már megkaptam a gyökértömést és rá egy ideiglenes tömést aztán utolsó alkalommal megkaptam a végleges fedőtömést. Nekem 4 alkalom volt az egész magándoki csinálta. Amíg gyógyszer volt a fogamban két hetenként jártam ,a fedőtömésre meg akkor mentem mikor volt hely. Nekem ez egy jó 1 hónap volt.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
Amúgy kicsit más kérdés, de Ti kaptatok érzéstelenítőt hozzá?
2013. nov. 12. 21:15
4/5 anonim válasza:
második vagyok. Persze kaptam először egy lidokain szurit az nem volt elég mert éreztem ahogy fúrt a doki aztán kaptam még egy ultracain szurit is na az már hatott utána nem éreztem semmit.
5/5 anonim válasza:
első vagyok, az első alkalomnál kaptam csak érzéstelenitőt, utána már anélkül kezelte a fogam és minden simán ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!