Fájni fog a gyökérkezelés?
hali. lenne egy kérdésem. gyökérkezelni kell a fogam az orvos szerint.Olvastam sokat róle és általában mindnekinek fáj.Nekem maga a fog nem fáj,csak lyukas,és azt mondta a fogorvos hogy elvan halva.(egy jégkockát is beletett a lyukas fogba de nem éreztem) aztmondta gyökérkezeléssel meglehet mentenia fogat,vagy húzás.Fája gyökérkezelés?Hogy zajlik ez az egész? nekem fájni fog? miért baj ha nem gyökérkezeltetem az elhallt fogat?Bármi jöhet amitől okosabb leszek.
Az eddig ovlasottak alapján félek,amugyis az egész életembe a legérzékenyebb pont az a fogaim.
ma votlam röntgene,megnézte és elmondta hogy s mint van.
elvielg annyira elvan halva már a fog hogy már idegek sincsenek benne ugy h nem fog fájni,akár szuri nélkül is meglehet odlani.
az első szakasz kész. hétfőn megyek a másodikra ami remélhetőleg az utolsó.
az első amikor kifurtak a gyökérig és a gennyet kitisztították és gyogyszert meg ideinglenes tömést raktak bele egyátalán nem fájt.semmit nem éreztem,de persze injekcióval.de fura nem fájt semmi mégis remegtem :S:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!