Lehet olyan nagy egy pattanás góca, hogy az ínyem begyulladjon tőle?
Figyelt kérdés
a pattanás kívül van az államon és pár havonta előjön és olyankor fáj az egész ínyem meg fogam is. előbb-utóbb lehet belőle bajom??2008. júl. 9. 12:32
1/6 anonim válasza:
Szakszerű választ nem tudok adni, csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani: nekem is szokott olyan lenni, hogy az államon megjelenik egy pattanás, és azzal egyvonalban, belül a szájpadlásomon is kijön valami kis seb. Valószínűleg nem véletlen, de lehet hogy csak annyit jelent, hogy legyengült az immunrendszer, és ettől több helyen jelennek meg fertőzésre utaló elváltozások.
2/6 A kérdező kommentje:
de nekem nem jelenik meg új seb se semmi, csak kihat az egész alsó állkapcsomra a fájás és tzartok tőle, hogy nem jelent jót
2008. júl. 9. 12:49
3/6 anonim válasza:
Valószínűleg begyullad a fogínyed, ami lehet akár vírusfertőzéstől is. Erre használhatsz pl. Cserszömörcés szájvizet, de mikor nekem volt ilyen, (pattanásokkal együtt), immunerősítőt ajánlott a fogorvos. Béres csepp, Grapefruit csepp.
4/6 anonim válasza:
Elképzelhető, ezt hívják tályognak. Menj el mindenképpen orvoshoz, ugyanis egészen komoly betegségek melegágya lehet egy tályog, bele is lehet halni.
5/6 A kérdező kommentje:
hű de megnyugtató...:S azért köszi
2008. júl. 10. 15:23
6/6 anonim válasza:
graphefruit csepp és c vitamin. alap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!