Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi lesz? Kifognak esni a fogaim?

Mi lesz? Kifognak esni a fogaim?

Figyelt kérdés
18 éves múltam, és már nő a bölcsességfogam.Voltam fogorvosnál is, mert fájt, és kihúztak egy fogamat, mert miatta nem volt helye a bölcsességfogamnak. Most észre vettem, hogy kicsit úgy érzem, mintha a fogam vállna el az inyemtől abba a sorba, ahol nő a bölcsességfogam. Okozhatja azt, hogy ki esik?:(

2013. nov. 4. 14:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az semmi bitosat nem jelent.

Nekem is sok rossz fogam volt,sajnos hamar romlanak,nem volt pénzem magándokira,sztk-s meg idióta,mint a tiéd,minden fogam ki akarta húzogatni.

Amikor végr lett pénzem,volt olyan fogam,amire esküdni mertem volna,hogy menthetetlen,le volt törve tövig,az is rohadt.A doki mégis tudott rá koronát tenni,most is csodaszép.A többit is helyrehozta, gyökérkezelésekkel, tömésekkel.

A duzzadt íny fogkőleszedéssel, kálciumbevitellel, paradontax és corsydil használattal helyrehozható.

2013. nov. 4. 14:40
 12/18 anonim ***** válasza:

Egy jó fogorvos röntgen nélkül nem áll neki fogat húzni.

A panorámaröntgenen kívül van az intraorális röntgen is, ami egy fogra terjed. Megállapítható belőle, hogy milyen a fog gyökere stb...

Csak úgy ránézésre kihúzni egy fogat. Hát nem tudom.

De a tieid, azt csinálsz velük, amit akarsz. Később talán majd eszedbe jut, mit írtunk itt.

2013. nov. 4. 14:41
 13/18 A kérdező kommentje:
nagyon féltem a fogaim,de sajnos nekem kell pénzileg állni mindent, mégcsak nem is dolgozom! és sajnos nincs pénzem magándokira nekem sem.de fogszabályzó is kellene, és azt mondta a fogorvos,hogy muszáj kihúzni,mert ninss hely a bölcsességfogamnak,mert szűk az állam.
2013. nov. 4. 14:53
 14/18 anonim ***** válasza:
De hülye a doki,mert nem is kell hely a bölcsességfognak,hisz ha az nem fér,azt kihúzzák.
2013. nov. 4. 15:23
 15/18 A kérdező kommentje:
de azt nem tudták volna kihúzni,mer nem tudott nőni a másik fogam végett ! azért húzta ki azt nekem meg + fájt és feldagatt az inyem.
2013. nov. 4. 15:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Ilyenkor ki szokták műteni a bölcsi fogat
2013. nov. 5. 16:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Mert ha kihúznak egy fogadat, akkor a fenti fogsorban lévő ugyanolyan fohgnak nem lesz "párja" és az egész fogsor megbolydulhat
2013. nov. 5. 16:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Egyébként elmehetsz a Szájsebészeti

Klinikára (Pesten)

Ott ingyen kiműtik (ha biztosítva vagy)

2013. nov. 5. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!