Melyik fogkrém vált be nektek?
Manapság mind fluoridos és megakirály adalékos, meg 120 problémára nyújt megoldást, ilyenek. Arról nem is beszélve, hogy elvileg mind szemvakító fehérséget garantál és b*szik működni.
Kíváncsi lennék, van-e ugyanolyan jó pl. az olcsóbb (Signal, Aquafresh stb...), mint a drága fajták (Sensodyne pl., már ha ezek jobbak egyáltalán).
Kedves gyak-kolléga, erre van a krémmánia!
Én amúgy a legeslegelső (sorrendben van) Himalaya-ra esküszök, brutáljól tisztít, fogígy érzékenységet pár nap alatt leviszi, a fehérítős verzió pedig tényleg fehérít pár nap használat után.
De ha nem tetszik (1000Ft/ tubus) az elsők között van egy dm gazdaságos termék is.
Voilá:
Sensodyne is 1000 Ft, szóval tetszik az ára. :)
Mindenképp kipróbálom, és köszi a linket! Zöld kéz
Sensodyne amúgy szerintem nagyon trágya ízű & tisztító hatású. Biztos vagyok benne, hogy ezzel nem fogsz csalódni, ám azt vedd figyelembe, hogy teljesen natúr termék, szürke paszta, ne lepődj meg első kinyomásnál. :) Írj, hogy bejött -e.
Első
Eddig Sensodyne-t használtam, csak krvára felment az ára, és egy béna Lidl-ös volt otthon. Vettem a dm-ben egyet (100+50 g ajándék, és csak 900 Ft volt, király!), szóval írok majd, bevált-e. Első benyomásra tetszik (a színe nem számít, meglepődtem, de tök átlagos van neki, szóval mind1), hogy használ-e az enyhe ínyvérzés+érzékenység ellen, megírom privátban heti tesztelés után. :)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!