Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfog műtét előtt...

Bölcsességfog műtét előtt milyen gyulladáscsökkentőket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
A héten voltam a szájsebészeten és fekvő alsó bölcsességfogam van majd meg veszek esténként de szerencsére csak kb 2 hetente pár napig tart vagy mikor nem dugom be a fülem és fúj a szél. Félek hogy mikor műtét jön (jan. 15) hogy akkor megint pont begyullad és rosszul fogok vele járni mivel nem úgy hat majd az érzéstelenítő sőt biztos lesz csont fúrás gondolom hát szerintetek mit szedjek?

2013. nov. 2. 17:08
 1/4 anonim ***** válasza:
A műtét előtt semmit ne szedjél be!! Az aneszteziológus majd ad olyan és annyi gyógyszert, amitől elalszol, és teljesen érzéstelen lesz a műtéti terület, utána pedig kapni fogsz gyógyszert rá.
2013. nov. 2. 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Januárban mész csak?

Miért nem mész előbb?

2013. nov. 2. 21:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Nincs előbb időpont de szerintem nem fognak altatni. Pedig elég rossz pozícióban van a fogam. Most is nagyon fáj nem aludtam sokat már azon gondolkoztam felfogadok egy orvost mennyibe kerül?
2013. nov. 3. 06:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Kb 20ezerFt egy bolcsesseg fog kihuzasa. Jobban tenned ha maganhoz mennel, mert alaposabbak es jobban figyelnek rad. En is oda tervezek menni, meg ha sok is, mert felek, hogy rosszul sul el kulonben.
2013. dec. 2. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!