Milyen lesz a fogszabályozós élet?
bele fog ragadni a kaja a fogszabályzó közé, gyümölcsöt nehezen fogod harapni mert a fogad előtt a drót fogja szántani a gyümölcshúst, úgyhogy jobb ha felvágod és úgy eszed. Fogat mosni alaposabban kell majd. Minden húzás után érezni fogod hogy ér valamit a fogszabályzó :)) de visszagondolva elég vicces :D, mert amikor fájt én pl összeszorítottam a fogamat hogy ne fájjon és utána nem tudtam elengedni mert akkor jobban fájt. Erről múltkor beszélgettünk olyanokkal akiknek szintén volt és jót nevettünk mert ők is pont így voltak :D
Először idegesíteni fogja elöl-belül a szádat hogy van ott valami még a fogad előtt, de hamar megszokod, amikor leveszik akkor meg az lesz fura, hogy milyen sima a fogad :). Vannak rossz dolgok is fogszabályzóval de ezek elég ritkák: van akinek leesik, az elvileg fáj, ismerősömnek 2x is leesett (nem tudom pontosan hogy, velem nem történt meg) van hogy az antennák felsértik a szádat. Ezek a gyakoribbak. De velem olyan is volt hogy becsíptem a nyelvemet a gyűrűbe (nem tudom hogyan de 2-3x, nem is fájt annyira csak meglepődtem.)
Kösz a válasz, az a baj, mindig úgy érzem, hogy szorítja valami a fogam, nem fáj, de nagyon fura. És rágni se tudok, mert ha az alsó és felső fogaim összeérnek hátul fáj.
Ez el fog múlni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!