Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tudnátok segíteni nekem az...

Tudnátok segíteni nekem az állandó fogszabályzókkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sziasztok, holnap megyek először fogszabályozásra. Viszont az általános tudnivalókkal nem teljesen vagyok tisztában. Az az egy biztos,hogy kell fogszabályzó a fogamra, sőt az is biztos,hogy állandó, na de egy TB által támogatott rendelőben vajon mennyibe fog nekem ez kerülni?

Ezen kívül,hogy hogyan lehet tisztítani, mennyire fáj, az aktiválás az mit takar? Tapasztalatok?:)

Aki ezt megírja nekem, annak nagyon hálás lennék, előre is nagyon szépen köszönöm!:)

2013. okt. 27. 15:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sztem nem sok! Az enyémhez képest legalábbis, jó az enyém magánorvosnál volt. Biztos szép lesz, abszolút megéri! :)
2013. okt. 28. 18:18
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem sok. :)

Nekem alsó-felső volt 57ezer. :)

2013. okt. 28. 18:54
 13/16 A kérdező kommentje:

Igen, ez abszolút nem sok, sőt...attól tartok inkább,hogy kevés, és valami elég rossz minőségű készüléket kapok:/

De a ragasztott készülék az az állandó fogszabályzó, tehát félek, bár lehet,hogy azért ennyi mert elég egy gyengébb fajta, a fogorvos mondta is, hogy ezt a kicsi elváltozást, gyönyörűen helyre tudja majd hozni a készülék :)

2013. okt. 28. 20:22
 14/16 anonim ***** válasza:
A 25 ezer tök jó ár :D Ez a TB támogatás miatt van. Rám csak 20-on felül került fogszabi és állandóval, húzásokkal, éjszakaival együtt 400.000 környékén mozog az ára, szóval... :)
2013. okt. 29. 11:46
 15/16 anonim ***** válasza:

14. válaszolónak:

Mennyi???

Nem írtál félre valamit?

2013. okt. 30. 15:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajnos nem. Full áras fogszabi kezeléssel Pesten, magándokinál, mert SZTK-ban nem csinálták meg. (meg ha már fizetek érte, akkor nem a helyi hóhérokhoz mennék.)
2013. okt. 30. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!