14 évesen ciki a fogszabályzó fiú létére? Mert ki kéne húzni két állandó fogamat mit ajánlotok kihúzassam?
Nem ciki. Valaki már divat miatt rakat fel fogszabályzót (én anno azért hagytam fent még + fél évig, mert megtetszett).
Inkább most legyen 2-3 évig fogszabályzód, mint örök életedre ronda fogsorod.
Ha a fogorvos úgy látja jónak, hogy ki kell húzni, akkor sajnos hidd el neki, mégis csak neki van doktorija ebből :)
(bár nekem is mindenhol azt mondták, hogy 6-ot, de minimum 4 fogat ki kell húzni. Ezek nem normálisak, hát nem lesz mire rátenni a szabályzót xD
Aztán egy nő nagyon szépre megcsinálta a fogam 2 év alatt úgy, hogy egy darabot nem szedett ki.
Nem tudom hogy neked hogy néz ki a fogsorod, így nem is tudom megmondani, hogy muszáj-e kihúzni. De mondom, kérdezd meg a fogdokit, hogy biztos ki kell-e. Ha azt mondja igen, akkor ez van.
Miért első, ha látnád a kérdező fogsorát, meg tudnád mondani, hogy kell-e fogat húzni? :)
Csak mert a fogszabályozó orvosok is kizárólag röntgen- és lenyomat alapján, számolgatással tudják megmondani. :D
egyáltalán nem ciki én is 14 (múltam) és 5 hónapja van fogszabályzóm és eddig két fogamat húzzták ki ami persze fontos volt és még ki fognak húzni lehet 2 vagy még 1-et
és ha doki ezt mondja akkor biztos hogy igaza van. Én is hülyeségnek találtam hogy felül ki kell húzni 2-őt de összeállt már a kép :) nekem még van hátra vagy két és fél év :( :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!